03-02-09

Geen sloef meer

Er is wel het een en ander gebeurd sindsdien. Ik ben mijn vriend wat beginnen negeren omdat hij echt zo onbeschoft tegen mij begon te doen. Ik bleef wat afzijdig en vertelde hem niet te veel. Hield mijn gedachten voor mij en mijn aanwezigheid was beperkt.
Hij vroeg me mijn auto te mogen lenen en normaal zeg ik ja maar moest er deze keer over nadenken of he mij wel paste

In het weekend gingen we samen naar Rijsel gaan.In de auto zei ik niets.
Hij had me de weken daarvoor zitten zot maken dat hij graag zijn vrouwtjes in het nieuw stak en dat hij graag eens al mijn maatjes had gehad voor moest hij iets voor mij willen kopen.Hij verwende graag zijn vrouwtjes.
Ik was er op een of ander manier over begonnen tegen hem om hem dan toch wat uit te lokken. Hij zei dat het zever was. Voor mij geen probleem ik had genoeg geld mee.
Nam me extra veel kleren uit de rekken en kocht me ze. Ik heb hem daar niet voor nodig hoor, hij moet er dan gewoon niet over beginnen.
Daarna gingen we iets gaan drinken.
"vond dat wel hard van je dat je zei dat dat voor te zeveren was, Ik vond dat echt leuk. Wil jij me niet verwennen?"..
Hij schoot opeens wakker.. Begon weer lief te doen en zei dat als ik een iets moos zag ik er maar achter moest vragen.

Na Rijsel deden we een tussenstop in kortrijk om nog een hapje te eten. Hij begon super lief tegen mij te doen. Nog een klein beetje bleef ik stil. Hij werd liever en liever.Tegen maandag avond begon hij me te smeken of hij bij me mocht slapen.

 

23:14 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.