18-02-09

Conclusie

Mijn vriend is een rampgeval.
Dit is nu wel duidelijk.

Valentijn was "speciaal".

We zijn iets gaan eten in het morantische Damme. Ik had me super knap gemaakt en zijn ogen sperde open als hij me zag.
Hij stopte niet met complimentjes geven, me opvrolijken. Ook op restaurant deed hij super lief. Wou hem daarom trakteren op een flesje Veuve, hij is een echt champagne drinker dus dacht dat ik hem daar wel plezier mee kon doen.
Had dat beter niet gedaan. Hij begon de drank achterover te gieten.
Hij had me verteld vorige keer dat hij niet tegen sterke drank kon en dat het daardoor was dat hij zo agressief komt. Het is echt alsof de duivel in hem naar boven komt. Angstaanjagend.

Hij begon vies te doen. Hij moest en zou uitgaan. Hij begon al zijn vrienden te bellen om hem te komen halen. Tsss..
Wat moest ik doen?
Ik ben eerst wat met hem gaan rijden.. de kleine baantjes op, ik ben blijven lachen. Ik had mijn vrienden in Brugge laten weten dat ik wou uitgaan en mijn gsm begon daar mooi op te reageren. Heb zelf een plasje langs de weg gedaan, en het strafste is dat ik al rijdend een joitje heb gebold want hij zag dat niet zitten voor dat te doen.. Ik trek mijn plan wel.
Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik heb hem zijn goesting gegeven. Wou zo zeker niet met hem alleen in een appartement aan de zee zitten. Hij bleef drinken..

Hij beloofde goed te zijn voor mij op het feestje.
Hij was ergens wel goed voor mij maar naar het einde toe vond ik het niet meer leuk, hij was weer verloren aan het raken in zijn extatisch crilinleel wereldje. Wou naar huis. Hij smeekte me of ik nog voor één keer naar de decadance wou gaan. Het is meer dan een jaar geleden dat ik daar geweest ben. Ook zo'n afterclub. Eentje niet ver van m'n thuis.
We kwamen daar binnen en iedereen kwam me goede dag zeggen. Ik heb daar veel gezeten. Iedereen super blij omdat het zolang geleden is.
Hij begon boel te zoeken met een man die me goede dag gezegd had. Je zag dat hij niet normaal deed. Ik was hem dan heel even kwijt en als ik hem zag liep hij weg. Opeens kwam hij naar me toe en wou hij naar huis gaan. Had graag eerst mijn glas opgedronken. Hij kwam zot en maakte boel. Op die manier wou ik niet met hem meegaan. Liet hem gaan. 5 minuten later stond hij er weer en begon hij mij te bedreigen dat hij mijn auto in mekaar ging slaan. nog liet ik hem in de waan.

Het werd erger. Ik stond weer mooi te dansen toen hij aan mijn arm begon te sleuren en me naar buiten trok. (we zijn maar een uurtje binnen geweest).
Mijn auto was volledig toegetakeld. Zijn polsen lagen open van zichzelf toetetakelen en zijn teen is verstuikt van ergens tegen te schoppen.
Ik ben met hem een joyride gaan maken van zo'n 30 km. Heb hem in zijn broek doen pissen.

Thuis heeft hij me zitten smeken.
Deze week doet hij alles voor mij.

21:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.