28-02-09

the end my friend?

Ik denk dat ik het punt nader waar ik verstandig afstand ga kunnen nemen van m'n huidige vriend.

Het verhaaltje met de ex blijft maar duren. Hij ging er vandaag komaf mee maken beloofde hij me deze week op zijn communiezieltje.
Hij zag het niet zitten deze ochtend.
Ik heb hem de deur gewezen. Ik heb echt nood dat die history afgerond is. Het geeft me stress en kan er niet meer mee leven. Ofwel doet hij die laatste telefoon en regelt hij alles in één keer of ik ben er vandoor. Mijn geduld is op, het is echt zijn laatste kans, denk zelf dat die kans al te laat is.

Er is ondertussen beweging in mijn leven zonder hem..
Doordat hij zo grof en bot doet voel ik me afstand van hem nemen.
De laatste tijd komt er een oud liefje bij mij in de winkel en we zijn al een paar keer wat gaan drinken. Mijn vriend weet niet dat het een oud liefje is. Alain is niet echt een oud liefje. Het is nooit wat geworden door omstandigheden.. De laatste 5 jaar hebben we wel wat verleidelijke avonden samen ghad. Hij heeft me zelf een op een avond meegenomen naar een open weide midden in de nacht. Twas echt warm. Hij had voor alles gezorgd, een dekentje, champagne, glazen, aardbijen. Helemaal af. Ik denk dat ik iets te gesloten stond en hem nooit op het juiste moment  tegen gekomen ben. Gisteren zijn we ook samen iets gaan drinken. Mijn beste vriendin kent veel van zijn vrienden en met dat ze vrijgezel gevallen is leek het me wel een goed idee om met hen uit te gaan.

Het was raar, toen alain zat te wachten bij Sofie kon hij echt niet van me blijven. Hij wou gelijk echt met me vrijen en kon het niet meer bedwingen. Ik stond ook ongelofelijk geil. Ik heb me wel braaf gehouden.

Mijn vriend ging ook nog achter komen. Ik vond het maar een rare situatie.
Alain zat me te smeken om een kusje als we even wat verstopt zaten. Wou niet maar wil het zo hard.
Ik begin verliefd te worden op hem. IK hoorde hem vandaag en hij komt misschien eens langs. Ik wil hem.
Dump mijn huidige vriend wel voor hem.

19:10 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.