28-02-09

the end my friend?

Ik denk dat ik het punt nader waar ik verstandig afstand ga kunnen nemen van m'n huidige vriend.

Het verhaaltje met de ex blijft maar duren. Hij ging er vandaag komaf mee maken beloofde hij me deze week op zijn communiezieltje.
Hij zag het niet zitten deze ochtend.
Ik heb hem de deur gewezen. Ik heb echt nood dat die history afgerond is. Het geeft me stress en kan er niet meer mee leven. Ofwel doet hij die laatste telefoon en regelt hij alles in één keer of ik ben er vandoor. Mijn geduld is op, het is echt zijn laatste kans, denk zelf dat die kans al te laat is.

Er is ondertussen beweging in mijn leven zonder hem..
Doordat hij zo grof en bot doet voel ik me afstand van hem nemen.
De laatste tijd komt er een oud liefje bij mij in de winkel en we zijn al een paar keer wat gaan drinken. Mijn vriend weet niet dat het een oud liefje is. Alain is niet echt een oud liefje. Het is nooit wat geworden door omstandigheden.. De laatste 5 jaar hebben we wel wat verleidelijke avonden samen ghad. Hij heeft me zelf een op een avond meegenomen naar een open weide midden in de nacht. Twas echt warm. Hij had voor alles gezorgd, een dekentje, champagne, glazen, aardbijen. Helemaal af. Ik denk dat ik iets te gesloten stond en hem nooit op het juiste moment  tegen gekomen ben. Gisteren zijn we ook samen iets gaan drinken. Mijn beste vriendin kent veel van zijn vrienden en met dat ze vrijgezel gevallen is leek het me wel een goed idee om met hen uit te gaan.

Het was raar, toen alain zat te wachten bij Sofie kon hij echt niet van me blijven. Hij wou gelijk echt met me vrijen en kon het niet meer bedwingen. Ik stond ook ongelofelijk geil. Ik heb me wel braaf gehouden.

Mijn vriend ging ook nog achter komen. Ik vond het maar een rare situatie.
Alain zat me te smeken om een kusje als we even wat verstopt zaten. Wou niet maar wil het zo hard.
Ik begin verliefd te worden op hem. IK hoorde hem vandaag en hij komt misschien eens langs. Ik wil hem.
Dump mijn huidige vriend wel voor hem.

19:10 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-02-09

Conclusie

Mijn vriend is een rampgeval.
Dit is nu wel duidelijk.

Valentijn was "speciaal".

We zijn iets gaan eten in het morantische Damme. Ik had me super knap gemaakt en zijn ogen sperde open als hij me zag.
Hij stopte niet met complimentjes geven, me opvrolijken. Ook op restaurant deed hij super lief. Wou hem daarom trakteren op een flesje Veuve, hij is een echt champagne drinker dus dacht dat ik hem daar wel plezier mee kon doen.
Had dat beter niet gedaan. Hij begon de drank achterover te gieten.
Hij had me verteld vorige keer dat hij niet tegen sterke drank kon en dat het daardoor was dat hij zo agressief komt. Het is echt alsof de duivel in hem naar boven komt. Angstaanjagend.

Hij begon vies te doen. Hij moest en zou uitgaan. Hij begon al zijn vrienden te bellen om hem te komen halen. Tsss..
Wat moest ik doen?
Ik ben eerst wat met hem gaan rijden.. de kleine baantjes op, ik ben blijven lachen. Ik had mijn vrienden in Brugge laten weten dat ik wou uitgaan en mijn gsm begon daar mooi op te reageren. Heb zelf een plasje langs de weg gedaan, en het strafste is dat ik al rijdend een joitje heb gebold want hij zag dat niet zitten voor dat te doen.. Ik trek mijn plan wel.
Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik heb hem zijn goesting gegeven. Wou zo zeker niet met hem alleen in een appartement aan de zee zitten. Hij bleef drinken..

Hij beloofde goed te zijn voor mij op het feestje.
Hij was ergens wel goed voor mij maar naar het einde toe vond ik het niet meer leuk, hij was weer verloren aan het raken in zijn extatisch crilinleel wereldje. Wou naar huis. Hij smeekte me of ik nog voor één keer naar de decadance wou gaan. Het is meer dan een jaar geleden dat ik daar geweest ben. Ook zo'n afterclub. Eentje niet ver van m'n thuis.
We kwamen daar binnen en iedereen kwam me goede dag zeggen. Ik heb daar veel gezeten. Iedereen super blij omdat het zolang geleden is.
Hij begon boel te zoeken met een man die me goede dag gezegd had. Je zag dat hij niet normaal deed. Ik was hem dan heel even kwijt en als ik hem zag liep hij weg. Opeens kwam hij naar me toe en wou hij naar huis gaan. Had graag eerst mijn glas opgedronken. Hij kwam zot en maakte boel. Op die manier wou ik niet met hem meegaan. Liet hem gaan. 5 minuten later stond hij er weer en begon hij mij te bedreigen dat hij mijn auto in mekaar ging slaan. nog liet ik hem in de waan.

Het werd erger. Ik stond weer mooi te dansen toen hij aan mijn arm begon te sleuren en me naar buiten trok. (we zijn maar een uurtje binnen geweest).
Mijn auto was volledig toegetakeld. Zijn polsen lagen open van zichzelf toetetakelen en zijn teen is verstuikt van ergens tegen te schoppen.
Ik ben met hem een joyride gaan maken van zo'n 30 km. Heb hem in zijn broek doen pissen.

Thuis heeft hij me zitten smeken.
Deze week doet hij alles voor mij.

21:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-02-09

van kwaad naar erger tot de storm ging gaan liggen

Het werd er niet beter op.
Mijn vriend had een nieuwe gsm gekocht en was er in aan het kijken,..
Blijkbaar had hij terug contact gehad met zijn ex en gingen ze samen iets gaan eten. Dit allemaal zonder mijn weten. Mijn wereld storte in. Alles stond op zijn kop.
Na dit weekend dacht ik dat het wel even kalm zou zijn maar nee, hij deed er nog een schepje boven op.
Hij bleef liegen tegen mij terwijl ik al de waarheid wist.
De dag voordien was hij al bezig geweest dat hij veel moest doen de dag dat hij met haar zou afspreken. Hij was dan al aan het liegen tegen mij.
Ik was er echt niet goed van en voelde mij net als een vangnet voor haar. Toen hij met mij begon was hij negatief over haar, 3 weken later nodigt hij haar uit achter mijn rug op zijn verjaardagsfeest waardoor ze sindsdien weer contact hebben en vriendjes beginnen te worden??? Begin je zo een nieuwe relatie? Volgens mij moet je dan de vorige achter je laten.

Ik ben vrij geshockeerd geweest. Vrijdagavond had ik hem maar weinig te vertellen en zaterdag ook. Wat heb ik gedaan, ik heb mijn vorig vriendje ook eens gebeld en er een lang en melerig telefoontje mee gehad waardoor ik helemaal opfleurde

11:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-02-09

Ben ik nu jaloers?

Even verder...

De laatste keer toen we uitgingen voelde ik mij maar raar bij hem. hij sprak niet tegen mij. hij gaf geen aandacht aan mij en stond liever niet bij mij.
Het was zo raar.

We waren samen vertrokken op een feestje en wouden nog wat dansen.
Na een kwartierje dat we in die club stonden stond hij al flirtend oogcontact te houden met een meisje. Het was de eerste keer dat we samen alleen ergens waren. ik verschoot! NAtuurlijk dat dit kan gebeuren maar niet zo vlug en ook liefst niet als we met ons 2 buiten komen. Bah..
Voelde me belachelijk en had zin om weg  te gaan. Ik had gelijk de indruk dat hij er nog dieper op in begon te gaan, op de volgende plaatsen waar we kwamen sprak hij enkel vrouwen aan en uiteindelijk begon hij ook praatjes aan te gaan met vreemde vrouwen. enkel vrouwen... en geen woord dat hij zei tegen mij, geen aanraking, geen tederheid naar mij toe. Geen 10 seconden. Want dat is wat ik eigenlijk maar nodig heb  in een uur.

Ik sprak hem er over aan maandag avond en hij begon hevig tegen mij in te gaan.
Wat moet ik hier van denken.
DEze avond wil ik hem niet zien.

11:18 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-02-09

Geen sloef meer

Er is wel het een en ander gebeurd sindsdien. Ik ben mijn vriend wat beginnen negeren omdat hij echt zo onbeschoft tegen mij begon te doen. Ik bleef wat afzijdig en vertelde hem niet te veel. Hield mijn gedachten voor mij en mijn aanwezigheid was beperkt.
Hij vroeg me mijn auto te mogen lenen en normaal zeg ik ja maar moest er deze keer over nadenken of he mij wel paste

In het weekend gingen we samen naar Rijsel gaan.In de auto zei ik niets.
Hij had me de weken daarvoor zitten zot maken dat hij graag zijn vrouwtjes in het nieuw stak en dat hij graag eens al mijn maatjes had gehad voor moest hij iets voor mij willen kopen.Hij verwende graag zijn vrouwtjes.
Ik was er op een of ander manier over begonnen tegen hem om hem dan toch wat uit te lokken. Hij zei dat het zever was. Voor mij geen probleem ik had genoeg geld mee.
Nam me extra veel kleren uit de rekken en kocht me ze. Ik heb hem daar niet voor nodig hoor, hij moet er dan gewoon niet over beginnen.
Daarna gingen we iets gaan drinken.
"vond dat wel hard van je dat je zei dat dat voor te zeveren was, Ik vond dat echt leuk. Wil jij me niet verwennen?"..
Hij schoot opeens wakker.. Begon weer lief te doen en zei dat als ik een iets moos zag ik er maar achter moest vragen.

Na Rijsel deden we een tussenstop in kortrijk om nog een hapje te eten. Hij begon super lief tegen mij te doen. Nog een klein beetje bleef ik stil. Hij werd liever en liever.Tegen maandag avond begon hij me te smeken of hij bij me mocht slapen.

 

23:14 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |